събота, 3 октомври 2015 г.

БСП даде старт на кампанията в най-голямото пернишко кметство Изток

БСП даде старт на предизборната кампания и в най-голямото пернишко кметство Изток.

„Резервирах кметския стол тук още през месец януари, така че ако има възражения от мои опоненти, да си търсят друго кметство”, обяви кандидатът за кмет на кметство Изток инж. Михаил Михайлов пред многото събрали се хора.
Слоганът му е „Той заслужава” заради професионалните му и организаторски качества и заради факта, че дълги години е участвал в благоустрояването на Изток и Мошино. Благодарение и на неговите усилия двата квартала промениха облика си и станаха по-добро място за живеене.

Заедно с кандидат-кметовете на Изток и Църква инж. Михайлов и Румен Евлогиев ще отдадем всичките си сили, за да променим града ни към по-добро, подчерта кандидатът за кмет на община Перник Ерик Рангелов. Изток се нуждае от допълнително благоустрояване, от по-добри пътища и нормален транспорт и можем да имаме по-различен и по-нов поглед за квартала, смята той. Ще направим така, че тук да има повече места за култура, а хората да почувстват грижата за Изток, заяви Ерик Рангелов. С аплодисменти бяха посрещнати неговите думи, че Изток трябва да бъде своеобразен център на Перник със свой облик.

Нашата управленска програма обхваща тези кардинални въпроси и ако бъдем избрани с ваша помощ, ще можем да ги реализираме и след 4 год. да се похвалим, че живеем в друг квартал и в по-уютен град, с по-добра жизнена среда, каза Ерик Рангелов.
Тръгнали сме към победа и промяна на местната власт, обяви кандидатът за общински съветник, юристът Даниела Генадиева.

За близо една година досегашната власт ни показва двоен стандарт и непрофесионално отношение както към територията на община Перник, така и към гражданите, посочи тя. Управление, което стана известно с неправомерното предоставяне на обществени поръчки и с безотговорността си. Някой знае ли колко блока са санирани през последната година – нито един. Харесвате ли сметосъбирането с препълнените контейнери и боклуците навсякъде, попита тя и заостри вниманиете върху тролейбусния транспорт, унищожен само за една година, вследствие на което служителите на дружеството са без работа, а градът – без екологичен транспорт.

На последната сесия на ОбС съветниците от ГЕРБ с изключителен политически инат не позволиха да бъде разгледано нашето предложение за освобождаване от такса смет на училищата и детските градини, припомни Даниела Генадиева. Това не може да продължава, посочи тя и призова гражданите да гласуват с бюлетина №5.

Началникът на кабинета на Михаил Миков Борис Иванов обяви, че на кандидат-кметове от БСП в страната се палят се коли, режат им се гуми на автомобили и се използват всички позволени и непозволени средства, за да им се оказва натиск. Сигурен съм, че нито те, нито ние изпитваме някакъв особен страх, но очевидно тези, които правят това се страхуват от нещо. Нашите кандидати имат увереността да влязат достойно в тази кампания и имат спокойствието да говорят с хората и да им дават конкретни решения, посочи той.

На финала се изви голямо хоро на фона на песните на младия Антонио Симеонов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар