четвъртък, 24 септември 2015 г.

Политическите интриги на гадните шваби


Ах, тези шваби! Мине, не мине и пак ще врътнат някоя политическа интрига на гърба на бедния политически живот. Печената интригантка Ангела Меркел спретна бежански скандал и най-подло в него забърка името на премиера Бойко Борисов.
Меркел се вживя днес в ролята на интерпертаторка и вмъкнала думи на премиера, които той никога не би си и помислил да изрече. Германският канцлер най-нахално съобщи, че страната ни се е съгласила да бъде гореща точка и да приема бежанци. Нейното нагло твърдение, което не подлежи на видео доказване веднага бе съпроводено с реакция с бързината на военен откос от премиера Бойко Борисов. 


Той с хирургическа точност проряза политическата нахалност на интригантката Ангела Меркел и гордо заяви, че родните ГКПП са въпросните горещи точки. Всеки можел да си интерпретира неговите думи свободно, явно немският канцлер вече е попаднал в графата "всеки". 

Тя госпожа всеки незаслужено и цинично спретна политическа интрига на гърба на младата и настървена евродепутатка Ева Паунова. Няма да се разберем така г-жо Меркел! Вие май забравихте някои неща от миналото. 

А именно, че Вас швабите Ви отстранихме на световното в САЩ 94 на четвъртфинала, а след това в битка за Евро96 Ви бихме с 3:2. 

Бихме Ви жестоко след като ни бяхте повели с 2:0, точно както и сега Меркел тръгна да злослови по адрес на Борисов, но той гордо и бързо обърна мача в своя полза. Така пак благодарение на премира ги бихме - швабите. Е, вече не може да ги бием на футбол, но пък за сметка на това премиерът-футболист ги би на политическата арена. Да си знаят интригантските шваби, че при нас не е имало, няма и да има лабаво!

Няма коментари:

Публикуване на коментар