петък, 9 октомври 2015 г.

В Земен бе представен кандидата за кмет Стефан Апостолов от БСП


БСП – Земен представи официално кандидата си за кмет на общината Стефан Апостолов и кандидатите за общински съветници. Гости на срещата бяха Валери Жаблянов - народен представител от „БСП – Лява България” и Иван Димитров - зам. председател на областния съвет на БСП- Перник.

 "Ако бъда избран за кмет ще работя с отговорност и ще положа всички сили да настъпи действителна промяна в общината. Ще работим за създаване на нови работни места, което е основен проблем тук. Резултати се постигат с много усилия и труд, затова трябва да подходим с честност, почтеност и пълна прозрачност в управлението на общината”, обяви кандидатът за кмет на Земен Стефан Апостолов. Той бе категоричен, че Земен трябва да бъде развиващ се общински център, благоприятно място за развиване на бизнес и туризъм.

„Предстои ни тежко и отговорно изпитание на изборите на 25.10.2015 г. На хората все повече им писва от безхаберната общинска политика и смея да твърдя, че сме изправени пред една необходима за бъдещото развитие на Земен победа. Ние сме социална алтернатива на сегашното управление. На земенчани е нужна лява политика, подчинена на грижата за хората, политика на справедливост и солидарност. Време е да сложим край на досегашния модел на управление в Земен”, заяви председателят на ОбС на БСП в Земен Григор Земенски.

Земенските социалисти заявиха, че са за активна социална политика, изразяваща се в подобряване на здравното обслужване на населението; достъпно и качествено образование; осигуряване на ред и сигурност за гражданите; подобряване подпомагането на възрастни хора, социално слабите и в неравностойно положение; запазване и подобряване дейността на социалната трапезария; по-добра координация на действията на кмета с общинските съветници, открит дебат за социално ориентирана политика, насочена към всички жители на Земен.
Според депутата Валери Жаблянов, няма съмнение, че кандидатите за кмет и общински съветници заслужават да получат подкрепа от обществеността.

Той насърчи управници на Земен да провеждат по успешна политика за младите хора, така че да останат в Земен. „Вярвам в успеха, защото в точно такива общини, като Земен с малко повече енергия и настоятелност може да се обърне общественото мнение”, заяви още Жаблянов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар